Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk: Technológia

10,00

Autor: Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk
Názov: Technológia
Vydavateľstvo: Slovenské pedagogické nakladateľstvo, Bratislava
Rok vydania: 1982
ISBN: 67-265-82
Jazyk: slovenský
Počet strán: 608
Kategória: učebnice, kuchyňa
Väzba: tvrdá, originál lamino
Stav: výborný
Vydanie: prvé
Ilustroval: Karol Rosmány -grafika a obálka

 

Nie je na sklade

Popis

Z obsahu publikácie:

2.ročník

  1. Polievky, II. Príprava omáčok, rôsolov a pochúťkových masiel,   III. Prílohy a doplnky k hlavným jedlám,   IV. Bezmäsité jedlá,   V. Príprava vaječných jedál a jedál zo syrov,  VI. Predjedlá,   VII. Príprava jedál studenej kuchyne

3.ročník

  1. Príprava jedál z hovädzieho, teľacieho a bravčového mäsa, II. Príprava jedál z mäsa ostatných jatočných zvierat, III. Príprava jedál zo zveriny z hydiny,  IV. Príprava jedál na objednávku,   V. Príprava jedál z rýb, kôrovcov, lastúrnikov, a mäkkýšov,   VI. Príprava múčnikov,   VII, Príprava diétnych jedál a múčnikov,  VIII. Požiadavky na prípravu diferencovanej stravy